fbpx

Het DESIGN Pakket

Het Design Pakket bevat

Custom made DESIGN

Aan de hand van je wensen maken we een website ontwerp speciaal voor jou!

We bespreken eerst je wensen en aan de hand daarvan gaan we aan de slag.  Als je wilt nemen we je mee met elke stap van het ontwerp proces zodat je na afloop precies weet hoe alles in elkaar steekt.

Binnen het ontwerp maken we tot 4 pagina’s die we voor je vullen met jouw content. Wil je meer pagina’s dan kan je die zelf toevoegen. Je ontvangt een handleiding om je op weg te helpen we geven je wat links op internet waar veel informatie te vinden is.

HOSTING PAKKET

Het design pakket is inclusief 1 jaar hosting pakket.

Het Hosting Pakket omvat alles wat je website nodig heeft : een domein naam, webhosting en een SSL certificaat. Wij zorgen voor beveiliging, updates en backups zodat je veilig online bent en blijft. 

 

SERVICE

  • Support
    Als je website klaar is helpen we je wanneer je een probleem met je website ondervindt of een ontwerpvraag hebt, via mail of WhatsApp. Kom je er daarmee niet uit dan kijken we even mee of we maken een belafspraak.
  • SEO scan
    Op verzoek bekijken we hoe je website er bij staat qua zoekmachine optimalisatie. Je ontvangt een lijst met onze bevindingen en aanbevelingen waar je zelf mee aan de gang kunt om hoger te komen in de zoekresultaten.

All-in prijs

 Voor 495 euro excl btw ontwerpen we een website speciaal voor jou.

Ben je lid van Kundalini Yoga Nederland? dan ontvang je 10% korting op het gehele aanbod van YogiHosting. Geef bij je bestelling je lidnummer door.

Checklist:

  • Je website heeft een positief doel en / of de diensten die je gaat aanbieden hebben een positieve invloed op onze planeet en/of zijn bewoners.

FAQ:

Q: Kunnen jullie elke website maken voor de prijs van het speciale pakket?
A: Voor de prijs van het speciale pakket maken we een ontwerp op maat en vullen we maximaal 4 pagina’s. Er zijn een paar beperkingen, bijvoorbeeld een webshop is niet inbegrepen en we maken de pagina’s in 1 taal. Wil je meer pagina’s door ons laten maken of een zeer uitgebreide website, neem dan contact op om je wensen te bespreken.
Q : Wat zijn de kosten na het eerste jaar?
A: Volgende jaren betaal je alleen voor het hosting pakket; 110 euro ex btw per jaar. Voor dit bedrag houden we je veilig online.

Q: Welke regels hanteren jullie bij de acceptatie van een website?
A: We hebben geen exacte regels. De basis is dat je website een positieve boodschap heeft en / of als doel heeft om een positieve invloed te hebben op onze planeet en zijn bewoners. Bij twijfel bekijken we je website even.Mocht deze niet passen binnen YogiHosting dan maken we een aanbod voor je om te hosten bij ons zusterbedrijf Avalon IT.

 

Andere vragen?

Liever bellen?