fbpx

Het Website Pakket

Het Website Pakket bevat

COMPLETE FUNCTIONELE WEBSITE

Kies uit onze  ‘turnkey’ templates en heb je eigen website binnen een dag in de lucht. Vervolgens kan zelf je je eigen teksten en foto’s toevoegen.

Als je dat wilt kan je elk aspect van je website aanpassen zodat het er precies uit gaat zien zoals jij dat wilt. Je nieuwe website heeft een zeer uitgebreid thema waarmee je elk aspect zelf kan aanpassen.

Om je een idee te geven hoe uitgebreid het systeem is: Alle templates en de meeste websites op de community page zijn gemaakt met hetzelfde systeem. Je kan de ene site in een ander omzetten, of er weer iets heel anders mee maken.

Je ontvangt een handleiding om je op weg te helpen en er is op het internet zeer veel informatie beschikbaar over het werken met dit thema. 

HOSTING PAKKET

Het website pakket is inclusief 1 jaar hosting pakket.

Het Hosting Pakket omvat alles wat je website nodig heeft : een domein naam, webhosting en een SSL certificaat. Wij zorgen voor beveiliging, updates en backups zodat je veilig online bent en blijft. 

SERVICE

  • Support
    We helpen je wanneer je een probleem met je website ondervindt of simpelweg een ontwerpvraag hebt, via mail of whatsapp. Kom je er daarmee niet uit dan kijken we even mee of we maken een belafspraak.
  • SEO scan
    Op verzoek bekijken we hoe je website er bij staat qua zoekmachine optimalisatie. Je ontvangt een lijst met onze bevindingen en aanbevelingen waar je zelf mee aan de gang kunt om hoger te komen in de zoekresultaten.

Vragen? Neem contact met ons op

Andere vragen?

Liever bellen?

All-in prijs

 Voor 265 euro excl btw eenmalig ben je binnen een paar uur online.

Ben je lid van Kundalini Yoga Nederland? dan ontvang je 10% korting op het gehele aanbod van YogiHosting. Geef bij je bestelling je lidnummer door.

Checklist:

  • Je website heeft een positief doel en / of de diensten die je gaat aanbieden hebben een positieve invloed op onze planeet en/of zijn bewoners.

FAQ:

Q: Stel ik koop het website pakket, wat zijn de kosten na het eerste jaar?
A: Na het eerst jaar betaal je alleen voor het hosting pakket; 110 euro ex btw per jaar. Voor dit bedrag houden we je veilig online.
Q: Welke regels hanteren jullie bij de acceptatie van een website?
A: We hebben geen exacte regels. De basis is dat je website een positieve boodschap heeft en / of als doel heeft om een positieve invloed te hebben op onze planeet en zijn bewoners. Bij twijfel bekijken we je website even.
Mocht deze niet passen binnen YogiHosting dan maken we een aanbod voor je om te hosten bij ons zusterbedrijf Avalon IT.

 

TEMPLATES

(Klik voor live voorbeeld)

MANTRA

DEVI

Sadhu

Anand