fbpx

Het Hosting Pakket

Het Hosting Pakket bevat

SPIRITUALITY

Je website wordt in onze community geplaatst, op een speciale webserver waar alleen positieve websites op draaien. Je kan een mantra of andere tekst opgeven die aan je website gelinkt wordt.

 Quality 

 • We hosten je website op een snelle en veilige server, zodat je blije bezoekers krijgt. Alles wat je website nodig heeft is inclusief.
 • Bij het pakket is 1 .nl/.eu/.de of .com domeinnaam inbegrepen. (andere extensies zijn mogelijk maar dat kan invloed hebben op de prijs)

Security

 • Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups
  We maken en bewaren vier dagelijkse, drie wekelijkse en drie maandelijkse back-ups. Wat er ook gebeurt, we kunnen je website altijd snel weer online krijgen.
 • Wekelijkse updates van je WordPress website
  Zodat je website veilig en up-to-date blijft.
 • Firewall
  We installeren een security plugin die je site beveiligd, monitort en ons op de hoogte houdt van mogelijke bedreigingen.
 • SSL certificaat
  Een SSL certificaat, het bekende groene slotje, beveiligd het verkeer tussen je website en je bezoekers. Bij installatie lopen we je website door en passen al je links aan naar het beveiligde https:// protocol. We installeren een script die verkeer naar je website omleid naar de beveiligde ingang ook al word je site niet zo aangeroepen.

Service 

 • Transfer service
  Wij verzorgen het overzetten van je website van je huidige hoster naar onze hosting. Lekker makkelijk.
 • Health scan
  Zodra je website verhuisd is bekijken we hem even goed, zorgen dat de site gaat draaien met de meest recente software, doen een scan en dichten mogelijke beveiligingsgaten.
  Als je problemen had met je site voor de transfer en je geeft dat aan dan maken we dat gelijk in orde, zonder extra kosten.
 • Support
  We helpen je wanneer je een probleem met je website ondervindt of simpelweg een ontwerp vraag hebt, via mail of WhatsApp.
 • SEO scan
  Op verzoek bekijken we hoe je website er bij staat qua zoekmachine optimalisatie. Je ontvangt een lijst met onze bevindingen en aanbevelingen waar je zelf mee aan de gang kunt om hoger te komen in de zoekresultaten.

All-in prijs

 Voor 119 euro excl btw per jaar ben je veilig online en word je website voor je onderhouden.

Ben je lid van Kundalini Yoga Nederland?
dan ontvang je 10% korting op het gehele aanbod van YogiHosting.

Checklist:

 • Bekijk of je website verhuisd kan worden. Bij sommige aanbieders is je website niet echt van jou en kan je de site niet verhuizen buiten het systeem van de aanbieder (bv Wix en SquareSpace). Weet je het niet zeker? Vraag ons een kijkje te nemen.
 • Je website heeft een positief doel en / of de diensten die je aanbied hebben een positieve invloed op onze planeet en/of zijn bewoners.

FAQ:

Q: Accepteren jullie positieve websites waarmee geld verdient wordt?
A: Uiteraard, iedereen moet een inkomen genereren.
Q: Welke regels hanteren jullie bij de acceptatie van een website?
A: We hebben geen exacte regels. De basis is dat je website een positieve boodschap heeft en / of als doel heeft om een positieve invloed te hebben op onze planeet en zijn bewoners. Bij twijfel bekijken we je website even.Mocht deze niet passen binnen YogiHosting dan maken we een aanbod voor je om te hosten bij ons zusterbedrijf Avalon IT.

 

Andere vragen?

Liever bellen?